Vinkælder

Man kan også sløjfe en vinkælder

Man kan også sløjfe en vinkælder

editorial

Man kan have godt brug af en vinkælder i lang tid og bruge den til det formål, som den er tiltænkt.

Der er gode artikler at læse angående den slags, hvor vi kan slå et slag for den her: https://husblog.dk/find-den-bedste-opbevaringsloesning-til-din-vinkaelder/ 

Men måske når man til et punkt, hvor man ikke har behov for at bruge den længere, og her tænker vi ikke, at man agter at bruge den til noget andet, men hvor man helt gerne vil droppe at benytte den – på nogen måde som vinkælder eller noget andet.

Måske fik man endda bare sådan en vinkælder med i købet af ens hus, men man har ikke brug for den, så nu skal man finde på en måde, hvor man kan afvikle den helt.

Er der råd for, hvordan man gør den slags?

Når man ikke har lyst til at bruge ens vinkælder længere

Muligheden er der skam til, at man kan bruge ens vinkælder til noget andet, men måske orker man bare ikke at skulle tilse denne kælder og holde den ved lige, eller man har rigeligt plads til andre ting, så det er for meget af det gode at have sådan en kælder.

Hvad kan man så gøre ved den, for hvis den bare får lov at passe sig selv, så kan der jo gå råd i kælderen, fugt, skimmelsvamp og andet?

Så bare at smide planker foran døren ned til kælderen er ikke nok, for man kan ikke bare sige, at hvis noget er ude at øje, så er det også ude at sind i dette tilfælde.

Man er nødt til at fjerne alt dernede i den og måske sørge for, at der ikke kan ske markante skader dernede på sigt, for så hænger man på det som husejer.

Hvis det er muligt, så kan man fylde den op med beton.