indesign kurser

Skab flot grafik med InDesign kurser

Skab flot grafik med InDesign kurser

editorial

Adobe InDesign er et værktøj som kan anvendes af alle som ønsker at producere kvalitets indhold til web og print. Med Adobe InDesign kan du nemt sætte tekst og billeder op på professionel vis, og således frembringe flotte og let tilgængelige dokumenter.

Hvem bruger Adobe InDesign?

Uanset om du arbejder med digitale eller trykte medier, kan du ved hjælp af Adobe InDesign skabe flotte layouts, som danner den perfekte ramme om dit indhold. Du kan med Adobe InDesign designe alt fra online reklame bannere til trykte foldere, flyers, plakater, brochurer, pjecer, magasiner og sågar hele bøger.

Den element baserede opbygning i Adobe InDesign gør det nemt at styre dine layouts på en overskuelig måde. Adobe InDesign integrerer uden problemer med andre Adobe CC produkter som for eksempel Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator, og kan sagtens bruge disse applikationers formater som layout elementer.

Du kan skalere elementer uden kvalitets tab. Og du kan hurtigt og nemt eksportere dine Adobe InDesign dokumenter til de formater, som et forlag eller et trykkeri ønsker. Adobe InDesign kan nemlig importere pakkede filer med de ønskede standard specifikationer, og eksportere dokumentet ifølge dem, således at forlaget eller trykkeriet får opfyldt deres ønsker med hensyn til skæremærker, mariner og farvepalette.

Hvor kan jeg lære mere om at bruge Adobe InDesign i min hverdag?

Sidder du i en job funktion, hvor du har brug for at fremstille tryksager eller skabe smukke opsætninger af pdf dokumenter til web, kan du med fordel tilmelde dig et af de mange Adobe InDesign kurser 4D. 4D er en dansk udbyder af IT kurser målrettet erhvervslivet, og tilbyder således en lang række populære og relevante kurser i anvendelse af de mest anvendte publicerings applikationer – her under Adobe InDesign.

Du kan finde de mange spændende kurser online på 4Ds hjemmeside – klik ind og læs mere på https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign