indesign kurser

Styrk medarbejdernes InDesign evner

Styrk medarbejdernes InDesign evner

editorial

Hvis man til dagligt arbejder med grafisk design på den ene eller anden måde, har man måske også hørt om Indesign. Det kan nemlig være et uundværligt værktøj, når man skal lave alt fra plakater, bøger, magasiner online eller lignende. Når man laver nogle af disse ting, så er det naturligvis et must, at designet er noget, som fanger potentielle kunders opmærksomhed. Det er nemlig den egenskab, som et godt design kan have. Men for at man kan komme dertil, så kræver det selvfølgelig, at man har medarbejdere, som kan lave designet, så det sidder lige i skabet. 

Hvis man har medarbejdere, som gerne vil udvikle deres InDesign egenskaber, så kan InDesign kurser være svaret. Her har man mulighed for at sende x-antal medarbejdere på et kurser i forskellige sværhedsgrader. Det betyder også, at man kan få et stort udbytte uanset hvor meget eller lidt erfaring man har med det. 

Hvor får man InDesign kurser? 

Der er flere forskellige steder, man kan få InDesign kurser. Et af stederne er hos kursusvirksomheden 4D. Her er der alle gode muligheder for at et kursus kan tilpasses til den enkelte arbejdsplads. De kan komme ud på ens arbejdsplads og afholde kurset, eller det kan afholdes i deres lokaler. Uanset om man ønsker et Indesign kurser eller andre kurser, så er de alle opdelt i forskellige sværhedsgrader – helt fra nybegynder og til forskellige grader af kurser, der er udvidede. Derfor kan det også godt svare sig, at man plotter ens medarbejdere på forskellige niveauer. 

Kurser er blot en af de ting, man kan få, når det kommer til Indesign. Der kan også bookes workshops, hvor der plads til, at der er en større grad af gruppedynamik. Uanset hvad man vælger, så kan man gå fra et kursus med en masse ny viden omkring InDesign.