tandlæge

Find din nærmeste tandlæge i Gistrup

image

editorial

Ønsker du at bevare dit tandsæt smukt og intakt hele livet igennem? Så kommer du ikke uden om et årligt eller halvårligt tandlæge besøg.

Hvorfor gå til tandlæge så ofte?

Måske tænker du at du ikke har behov for et til to tandlæge besøg om året. Dine tænder fungerer jo fint, og du har hverken smerter eller blødninger i dit tandkød.

Men her skal du tænke på at det ikke er altid du vil kunne se eller mærke forandringer i dine tænder og dit tandkøds sundheds tilstand før det er for sent. Det betyder at en lidelse som karies eller parodontose kan udvikle sig i ro og mag uden at du opdager det.

Når tandpinen melder sig på banen, eller dit tandkød begynder at bløde i forbindelse med børstning, er det for sent at forebygge disse lidelser. Og så kigger du måske på en temmelig dyr, langtrukken og potentielt smertefuld behandling.

Lad din tandlæge komme tandsygdomme i forkøbet

Hvis du en eller to gange om året sætter dig i tandlæge stolen og gaber op giver du tandlægen mulighed for at tjekke om der skulle være ansatser til diverse tandsygdomme på steder hvor det ikke umiddelbart kan ses, for eksempel under tandkødets rand eller mellem dine tænder.

Hvis din tandlæge med sit trænede øje kan identificere forstadier til karies eller parodontose kan han eller hun sætte forebyggende tiltag i værk. Og så kan du slippe for tandudtrækning, plast fyldninger, kunstige tandkroner eller implantater, som alle er temmelig dyre behandlinger.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Gistrup?

Er du bosiddende i Klarup, Gistrup, Storvolde eller nærmeste omegn kan du med stor fordel vælge Tandlægerne i Klarup som din faste tandlæge. Så er du sikker på at dine tænder er i de tryggeste og mest professionel hænder. Læs mere på tandlaegerne-klarup.dk