tandlæge

Sådan vælger du den rigtigte tandlæge

Sådan vælger du den rigtigte tandlæge

editorial

Tandlæger er en nødvendig del af vores liv. Vi besøger dem for at bevare vores mundhygiejne og for at få behandlinger for problemer som huller og tandkødssygdomme.

Men hvordan vælger du den rigtige tandlæge til dig og din familie? Læs vores råd til, hvordan du vælger den helt rigtige tandlæge.

 

tandlæge

 

Spørg dine venner og familie

Spørg venner, familie og kolleger om anbefalinger. De har måske haft gode erfaringer med deres tandlæge i Silkeborg og kan fortælle om kvaliteten af den behandling, de har fået.

Du kan også bede din læge om en anbefaling. Hvis du er ny i et område eller ikke kender nogen, der har været hos en tandlæge i området, kan du søge på nettet efter tandlæger i dit område.

 

Søg efter tandlæger online

Internettet er en god kilde til at finde tandlæger. Du kan søge efter tandlæger i dit område på websteder som Google, Yelp og Bing. På disse websteder kan du også finde anmeldelser fra patienter. Det er vigtigt at læse anmeldelser fra flere forskellige kilder for at få et godt og fyldestgørende billede af tandlægen.

Hvis du lider af tandlægeskræk, så kan dette være en god måde at få et indblik i hvordan tandlægen arbejder og derved få lidt tryghed i at de er dygtige og tidligere patienter har været tilfredse med tandlægen.

 

Aftal en konsultation

Når du har indsnævret din liste over potentielle tandlæger, er det tid til at aftale en konsultation. Dette er normalt et kort besøg, hvor du kan møde tandlægen og stille alle de spørgsmål, du måtte have. Det er også en god mulighed for at få en fornemmelse af tandlægens kontor og personale.

Vær opmærksom på, hvordan du bliver behandlet under konsultationen, og om du føler dig tryg ved tandlægen. Husk du betaler hver gang, du er til tandlæge. Så undersøg prisen hos de forskellige tandlæger.