Gulvsliber Trige

Sådan forvandler du trægulvet

Sådan forvandler du trægulvet

editorial

Der er ikke noget at sige til, at ens trægulve kan blive godt slidte i løbet af årene. De bliver brugt hver dag og det er naturligvis med til sætte sine spor på gulvet. Trægulve er naturligvis efterbehandlet, så de kan holde til den slitage, som kommer løbende. Men med årene kan der være brug for at gøre noget ekstra ved gulvet. 

Måske oplever du, hvordan gulvene er begyndt at få mange ridser, eller måske ser de mere matte ud. I disse tilfælde kan du gøre én ting for at forvandle gulvet. Og det er at investere i en gulvafslibning. 

Med en gulvafslibning slibes der ca. 1 mm. af gulvets overflade. På den måde fjerner man den tidligere efterbehandling og de mange slidmærker, der har sat sig. Herefter behandles gulvet med f.eks. lak, olie, lud eller maling – helt afhængig af det gulv, man har – efterbehandlingen kan nemlig variere alt efter gulvtypen. Efter gulvafslibningen vil man opleve, hvordan man får et flot og ensartet gulv tilbage – og et gulv som naturligvis ikke har behov for en gulvafslibning de næste mange år. Det er naturligvis også noget, som er afhængig af den fagperson og det firma, som man hyrer til opgaven. For resultatet vil altid være en afspejling af den gulvsliber, som udfører arbejdet for dig. 

Forvandle gulvet med en gulvsliber i Trige

Hvis du er interesseret i at give nyt liv til dit trægulv, så kan en gulvsliber hjælpe dig godt i mål. Det gælder også, hvis du søger en gulvsliber i Trige. Her finder du nemlig firmaet, Gulvkanonen. Gulvkanonen vil du opleve, har en særlig ekspertise og erfaring, når det kommer til at slibe gulve. Det betyder også, at du med fordel kan søge råd og vejledning hos dem, både undervej og ift. hvordan du bedst vedligeholder dit gulv, når de er færdige med deres arbejde.