Misbrugscenter

Få god hjælp på et misbrugscenter

Få god hjælp på et misbrugscenter

editorial

Når man i perioder i sit liv går gennem noget svært, så kan det være nødvendigt med ekstra støtte. Heldigvis findes der mange gode mulighed for hjælp, hvis man er et sted i sit liv, hvor man sidder fast – enten pga. et alkohol misbrug eller anden form for misbrug. Uanset hvor lang tid har man har været udfordret med sit misbrug, så kan det altid svare sig at søge professionel hjælp. Der findes nemlig mange gode muligheder for at genvinde en normal hverdag igen. 

Det kan også være, at du er pårørende til en, som har et misbrug. Måske er det din ægtefælde, far, mor, søster, bror eller en af dine børn. Om man vil det eller ej så påvirker det i høj grad også de pårørende, som er omkring en misbruger. Det kan nemlig give anledning til meget bekymring, tristhed og frustration, når en man holder meget af har det svært. Af den grund ser man også, hvordan mange professionelle tilbyder hjælp de pårørende.

Et af de steder som du med fordel kan kontakte er Stien, som hjælper med at komme ud af alkohol- eller medicinafhængighed.  Du har altid mulighed for at kontakte dem, hvis du ønsker at høre, hvordan de griber et forløb an, og hvordan de kan hjælpe. Det kan nemlig også virke meget betryggende, når man har en idé om, hvordan et forløb bliver, og at det er ganske ufarligt, da man har overladt til gode og professionelle hænder. De holder til i Vojens og sørger for at man kan få hjælp i rolige og private rammer – lige det man kan have brug for, når man starter op i et forløb. De tilbyder både induviduelle forløb og også familieforløb. Der kan derfor være hjælp at hente for alle de personer omkring misbrugere, som også kunne have brug for ekstra redskaber og støtte. Du kan læse mere her: https://behandlingscenter-stien.dk