Misbrugscenter

Søger du hjælp til behandling af afhængighed?

Søger du hjælp til behandling af afhængighed?

editorial

Det er et stort skridt i den rigtige retning at erkende, at man har et afhængighedsproblem og at man har brug for hjælp til at komme ud af den afhængighed. Hvis du har taget det mentale skridt, så er du parat til at undersøge mulighederne for, hvordan du kan få hjælp til behandling af afhængighed. Den mest effektive måde at behandle afhængighed på, er ved at lade sig indskrive på et misbrugscenter med døgnbehandling.

Døgnbehandling for afhængighed på et misbrugscenter

Når du er under døgnbehandling, vil der være større chance for et succesfuldt behandlingsforløb, hvor du kommer ud på den anden side som et helt og fornyet menneske. Det skyldes, at du er et sted, hvor du har dygtige fagfolk til rådighed. Når du er i døgnbehandling, så har du også mulighed for at snakke med nogen uanset tidspunktet på døgnet, hvor du føler, at du er ved at få et tilbagefald.

Afhængighed af medicin, euforiserende stoffer eller alkohol

På Behandlingscenter Stien kan du få hjælp til al slags afhængighed, hvad end det er på grund af medicin, euforiserende stoffer eller alkohol. Her har du nemlig både læger, psykiatere, sygeplejersker, misbrugsbehandlere, familieterapeuter og juridiske rådgivere til rådighed, som alle har til opgave at hjælpe dig som en del af dit behandlingsforløb.

Det enkelte behandlingsforløb skal skræddersyes til den enkelte person

Behandling af afhængighed er meget kompleks, da der er stor forskel på det enkelte menneske. Derfor har de på Behandlingscenter Stien også gjort meget ud af, at det enkelte behandlingsforløb er unikt, så det passer til den enkelte person. De ser misbrug som en sygdom, der kan kureres, hvis blot du får de rette redskaber til at komme ud af misbruget og til at modstå trangen, hvis den skulle melde sig igen på et senere tidspunkt i livet. Hertil tager de udgangspunkt i Minnesota modellen.