Misbrugscenter

Hvad vil det sige at komme på misbrugscenter?

Hvad vil det sige at komme på misbrugscenter?

editorial

Går du og tumler lidt med tanken om, at du har et forbrug, der har taget overhånd? Det kan eksempelvis være alkohol, eller måske der er tale om euforiserende stoffer. For nogle føles det som et nederlag at tage på misbrugscenter, men det er faktisk det modsatte. Det kræver styrke og selvindsigt at tage valget om et bedre liv uden misbrug. Den mest effektive behandling foregår på et misbrugscenter. Der findes blandt andet et godt misbrugscenter, som du kan finde her: Behandlingscenter-stien.dk.

Individuelle behandlingsforløb

Det er ikke en bestemt type, der søger hjælp til misbrug. Det kan være alt fra socialt udsatte til højtlønnede, hvis liv er kørt i en forkert retning. Derfor er en af nøglerne til en succesfuld behandling, at der bliver lavet et individuelt forløb for den enkelte misbrugere, så det ikke er en færdig pakke-løsning.

Misbrugscenter med gode faciliteter

Hos Behandlingscenter Stien, som du kan finde her: https://behandlingscenter-stien.dk, har de nogle gode faciliteter, der får dig til at føle dig godt tilpas, hvilket er vigtigt, når du er i behandling. Der er blandt andet gode køkkenfaciliteter, som er godkendt af Fødevarestyrelsen.’

En bred vifte af fagfolk, der står klar med hjælp

Selve afrusningen er godkendt af embedslægen, og alle fagfolk, der er inde over behandlingen, er dybt professionelle. Her finder du alt fra læger, misbrugsbehandlere, juridisk rådgivning og meget mere, der kan hjælpe dig ud af din situation.

Kurser til pårørende af en misbruger

Behandlingscenter Stien ser misbrug som en sygdom, og derfor skal den også behandles sådan. Derfor bliver familie og pårørende involveret, hvis dette ønskes. Der vil værre større chance for succes, når du har et godt bagland i ryggen, der støtter dig. Dine pårørende vil blive tilbudt kurser, hvor de kan få nogle redskaber til at lære at forstå dig og det at have et misbrug.