Misbrugscenter

Fordele ved at tage på et misbrugscenter, når du skal af med dine afhængighed

Fordele ved at tage på et misbrugscenter, når du skal af med dine afhængighed

editorial

Hvis du drikker for meget, vil det være en klar fordel for dig, at du tager på et misbrugscenter for at slippe af med din afhængighed. Det er der flere forskellige grunde til. Her har vi samlet tre af dem. Vi har fået inspiration til dem hos Behandlingscenteret Stien, der ligger i Vojens. De har stor erfaring med at behandle alkoholikere, og du har derfor også mulighed for at ansøge din kommune om at komme derhen. Du kan læse mere om dem på https://behandlingscenter-stien.dk

1. Kom væk fra dine vante omgivelser

Når du skal i behandling for alkoholisme, er det først og fremmest en stor fordel for dig, at du kommer væk fra dine vante omgivelser. Det er med til at gøre det langt nemmere for dig at bryde dine dårlige vaner. Når du bliver sat i andre rammer, er det ofte langt nemmere for dig at se, hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er. Derefter handler det om, at du træffer de rette valg. 

2. Vælg et behandlingscenter, der passer til dig

Når du gerne vil i behandling for alkoholisme, har du mulighed for at bede din kommune om at komme et bestemt sted hen. Dermed har du mulighed for at finde et behandlingscenter, der passer til dig. På Stien har de det princip, at der ikke er nogen former for behandling, der passer til alle. De tager derfor udgangspunkt i det enkelte menneske, så de kan give dem en behandling, der passer til dem. 

3. Underkend ikke naturens betydning for din helbredelse 

Behandlingscenteret Stien ligger i naturskønne omgivelser. Det kommer også til at have stor betydning, når du gerne vil være rask. Det er nemlig vigtigt for os mennesker at være ude i naturen, men det kan være svært for dig, når du har det dårligt psykisk og lider af alkoholisme. På Behandlingscenteret Stien er det dog muligt for dig.